0
Tusinder af royaltyfrie landkort, kloder, kontinenter og flag på ét sted
Matton.dk's kæmpe billedarkiv har alle de største leverandører af royaltyfrie landkort & flag og mange andre royaltyfrie skabere, du aldrig har hørt om.

Vores kollektion af royaltyfrie vektorkort, topografiske kort og flag bliver større og større. Derfor kan du finde alt til dine kortbehov her.
Vi er her, så du kan finde det perfekte landkort eller flag til dit design. Matton.dk har en kæmpe kollektion af næsten 3.500 landkort, kloder, kontinenter og flag, der dækker alle verdens regioner. Vi har også indlagt flere søgemuligheder på vores hjemmeside, så du let og hurtigt kan finde lige præcis det landkort eller flag, du leder efter. Vi har nu også en visuel søgning, hvor du kan præcisere din nøgleordsøgning, så du kan finde lige den slags kort og flag, du leder efter, på få sekunder. Desuden har vi udviklet en mere nyttigt liste at flagkategorier og temaer. Og når du har fundet de rigtige landkort eller flag, er det nemt at trække dem hen til Lightboxen, så du kan se dem senere eller dele dem med kolleger og kunder.
Du finder også landkortpriser efter dit budget. Matton har både enkeltkort og kort-cd'er.
Til sidst skal du vide, at du let kan kontakte os over telefonen, hvis du har brug for hjælp med hvilken som helst del af din landkort eller flagsøgning. Vi har kyndige medarbejdere, som kan hjælpe dig med hver del af din billedsøgning og licensprocessen. Vi håber, du ringer til os på: 7022 2135.
Hvorfor vælge Matton?
Kvalitet og kvantitet:
Matton.dk har et kæmpe udvalg af vektorkort og topografiske kort fra hele kloden.
Vektorkort & topografiske kort:
Vi har kort i to formater. Det ene er vektorbaseret; det er skalerbart og bruges med programmer såsom Adobe Illustration. Det andet er topografiske kort; de er ideelle til multimedie- og PowerPoint-arbejde.
Enkeltkort & cd'er:
Vi har et kæmpe udvalg af enkelte vektorkort, topografiske korte og kort-cd-kollektioner.
Lightboxe, som er nemme at håndtere:
Vi har udviklet et let træk-og-slip-system, når du skal lave en Lightbox. Nu er det nemmere end nogensinde at gemme billeder og dele dem med kolleger og kunder.
Kategorier og temaer:
Vi har udviklet et intuitivt og logiskt landkortkategori og tema-hierarki, så du kan indskrænke dine søgninger og nemt finde de landkort og flag, du leder efter.
Sikker og fortrolig hjemmeside:
Vi behandler alle dine billedlicens-transaktioner i et sikkert e-handelsmiljø. Vi respekterer vores kunders fortrolige oplysninger og videregiver ikke dine tilmeldingsoplysninger til tredjemand.
Fremragende kundeservice:
Det er vores mål, at din landkort og flag-søgning og licensoplevelse skal være så let som mulig. Vi vil være dig behjælpelig, så godt vi kan, og du kan altid ringe til vores kyndige medarbejdere på 7022 2135.
Det er vores mål, at din landkort og flag-søgning og licensoplevelse skal være så let som mulig. Vi vil være dig behjælpelig, så godt vi kan, og du kan altid ringe til vores kyndige medarbejdere på +1 518-392-6315.
Det er vores mål, at din landkort og flag-søgning og licensoplevelse skal være så let som mulig. Vi vil være dig behjælpelig, så godt vi kan, og du kan altid ringe til vores kyndige medarbejdere på +1 518-392-6315.