0
Hvad er royaltyfrie filmklip?

Royaltyfrit er hurtigt, effektivt og nemt

Royaltyfri er en enkel form for filmkliplicens. Så snart du har købt en filmklip-cd, kan du anvende den inden for de betingelser og vilkår, leverandøren har fremsat. Det betyder som regel, at du kan bruge det så meget, du ønsker, så længe du overholder leverandørens licensaftale.

Huak, at alle Mattons filmklip er royaltyfrie - og det er nemt at handle royaltyfrit hos os.

Kort om royaltyfrie filmklip

Betalt kun en enkelt gang
Du betaler kun én gang for en filmklip-cd/dvd, men du kan bruge den flere gange i en ubegrænset periode.

Royaltyfri brugerlicens
Den pris, du betaler, giver dig royaltyfri licens til at bruge filmklippene. Du skal ikke betale ekstra royalties efter antal gange, de er brugt. Læs leverandørens brugerlicensaftale for at få flere oplysninger.

Ændring af et købt filmklip
Du må gerne ændre produktet. Du må dog ikke inkorporere produktet i en afledet produktion og søge om tilladelse til ny ophavsret, eller med det formål at omfordele, give en licens til eller sælge billedet igen.

Brug
Du må gerne bruge produktet i reklamemateriale, indpakning, websider (dog med visse restriktioner), udsendelser, forlagsudgivelser, produkter, personligt (ikke-kommercielt) materiale osv. Pornografisk, krænkende, injurierende eller anden ulovlig brug af produktet er selvfølgelig forbudt. Læs venligst hver leverandørs brugerlicensaftale eller brugerlicensaftaler på licenssiden på denne hjemmeside for at få flere oplysninger.

Ikke-eksklusivitet
Filmklip kan bruges af flere end én person.

10 specifikke brugere
Højst 10* specifikke personer, som alle skal være ansat af det samme firma, har adgang til filmklippene. For at flere end 10 personer kan anvende dette produkt, skal du kontakte Matton.

Bemærk: Dette er kun et sammendrag. For at få flere oplysninger, læs venligst hver leverandørs brugerlicensaftale eller brugerlicensaftaler på licenssiden på denne hjemmeside. * antallet af brugere og produkters specifikke anvendelsestilladelse kan være forskellig leverandørerne imellem. Læs venligst leverandørens brugerlicensaftale for at få flere oplysninger.