0
Om Matton Billedbureau: Hvorfor vælge Matton?
Kvalitet og kvantitet:
Matton.dk har alle de bedste royaltyfrie billedleverandører fra hele verden. Med næsten 1.4 millioner billeder og over 7.000 cd'er er der ingen grund til at handle efter royaltyfrie arkivbilleder andre steder.
Visuel søgning:
Med vores nye visuelle søgningselement kan du hurtigt optimere en simpel nøgleordssøgning ved at bruge de visuelle billedkvaliteter, du foretrækker.
Tekstplads:
Vores enestående "tekstplads"-søgning gør dig i stand til hurtigt at finde billeder, som er ideelle til at placere tekst på. Du har endda mulighed for at vælge, hvor du vil placere din tekst!
Alle størrelser og opløsninger:
Vores kæmpe billed- og cd-kollektioner har pris- og filstørrelser efter dit budget. Både enkeltbilled- og billed-cd-filer kan downloades med det samme, når de er købt.
Lightboxe, som er nemme at håndtere:
Vi har udviklet et let træk-og-slip-system, når du skal lave en Lightbox. Nu er det nemmere end nogensinde at gemme billeder og dele dem med kolleger og kunder.
Kategorier og temaer:
Vi har udviklet et intuitivt og logiskt royaltyfrit billedkategori og tema-hierarki, så du kan indskrænke dine søgninger og nemt finde de billeder, du leder efter.
Sikker og fortrolig hjemmeside:
Vi behandler alle dine billedlicens-transaktioner i et sikkert e-handelsmiljø. Vi respekterer vores kunders fortrolige oplysninger og videregiver ikke dine tilmeldingsoplysninger til tredjemand.
Fremragende kundeservice:
Det er vores mål, at din billedsøgning og licensoplevelse skal være så let som muligt. Vi vil være dig behjælpelig, så godt vi kan, og du kan altid ringe til vores kyndige medarbejdere på 7022 2135.
Det er vores mål, at din billedsøgning og licensoplevelse skal være så let som mulig. Vi vil være dig behjælpelig, så godt vi kan, og du kan altid ringe til vores kyndige medarbejdere på 7022 2135.
Det er vores mål, at din billedsøgning og licensoplevelse skal være så let som mulig. Vi vil være dig behjælpelig, så godt vi kan, og du kan altid ringe til vores kyndige medarbejdere på 7022 2135.