0
Hvad er royaltyfrie billeder?

Royaltyfrit er hurtigt, effektivt og nemt

Royaltyfri er en enkel form for billedlicens. Prisen på enkeltbilleder er kun baseret på den billedstørrelse, du vælger. Cd'er kan indeholde flere billeder - fra få til flere tusind. Cd'er indeholder som regel forskellige billedopløsninger og giver dermed større fleksibilitet.

Så snart du har købt et billede eller en cd, kan du downloade og anvende det inden for de betingelser og vilkår, leverandøren har fremsat. Det betyder som regel, at du kan bruge det så meget, du ønsker, så længe du overholder leverandørens licensaftale.

Husk, at alle Mattons billeder er royaltyfrie - og det er nemt at handle royaltyfrit hos os.

Kort om royaltyfrie billeder

Betalt kun en enkelt gang
Du betaler kun én gang for et billede eller en cd/dvd, men du kan bruge det flere gange i en ubegrænset periode.

Betal kun for det, du har brug for
Prisen baseres udelukkende på størrelsen af billedfilen, du har brug for, og ikke dens brug. Du skal ikke betale ekstra royalties efter antal gange, den er brugt, antal eksemplarer, oplag osv.

Ændring af et købt billede
Du må gerne ændre produktet. Du må dog ikke inkorporere produktet i en afledet illustration og søge om tilladelse til ny ophavsret, eller med det formål at omfordele, give en licens til eller sælge billedet igen.

Brug
Du må gerne bruge produktet i reklamemateriale, indpakning, websider (dog med visse restriktioner), udsendelser, forlagsudgivelser, produkter, personligt (ikke-kommercielt) materiale og andet. Pornografisk, krænkende, injurierende eller anden ulovlig brug af produktet er selvfølgelig forbudt. Læs venligst hver leverandørs brugerlicensaftale eller brugerlicensaftaler på licenssiden på denne hjemmeside for at få flere oplysninger.

Ikke-eksklusivitet
Billedet kan bruges af flere end én person.

10 specifikke brugere
Højst 10* specifikke personer, som alle skal være ansat af det samme firma, har adgang til billederne. For at flere end 10 personer kan anvende dette produkt, skal du kontakte Matton.

Bemærk: Dette er kun et sammendrag. For at få flere oplysninger, læs venligst hver leverandørs brugerlicensaftale eller brugerlicensaftaler på licenssiden på denne hjemmeside.

* antallet af brugere og produkters specifikke anvendelsestilladelse kan være forskellig leverandørerne imellem. Læs venligst leverandørens brugerlicensaftale for at få flere oplysninger.